ÇANAKKALE / AYVACIK - Ayvacık Fen Lisesi

Kas

23.11.2019 tarihinde okulumuz konferans salonunuda 10/A sınıfı öğrencilerimiz tarafından değerler eğitimi kapsamında ''Hoşgörü'' konulu etkinlik düzenlendi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okul konferans salonunda kutlandı.

Kas

22.Kasım.2017 tarihinde Çarşamba günü Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen Bilime Yolculuk projesi kapsamında e- konferans yapıldı. Cern ile çalışan Dr. Bora AKGÜN ve Cenk YILDIZ hocalar konferans verdi. E-konferansa her sınıftan 3 öğrenci katıldı. Programa katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım´da Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ü okulumuz konferans salonunda saygıyla andık. Programın sunumunda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

06/10/2017 tarihinde Ayvacık ilçesinde görev yapan okul idarecilerimiz okulumuzu ziyaret ederek öğlen yemeğini okulumuzda yediler. Tüm idarecilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.